Payroll-Collectief

Payroll-Collectief

Bij Payroll-Collectief vinden we het onze taak om uw personeelszaken goed te regelen. We stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wanneer u het werkgeverschap met ons deelt, kunt u rekenen op een uitgebreid dienstenpakket dat verder gaat dan alleen payrolling. Payroll-Collectief neemt de administratieve, financiële en juridische lasten en risico’s over. Het selecteren, motiveren en functioneren van de medewerker, dat laten we graag aan u over. Zo bundelen we onze krachten en doen we beide waar we goed in zijn. Samen zijn wij de beste werkgever!

Payroll-Collectief werkt landelijk en is gespecialiseerd in het aanbieden van payroll, salarisadministratie en HRM support voor het MKB bedrijf. Daarnaast bieden wij een uniek concept voor samenwerking met scholen.

Kenmerkend voor de dienstverlening van Payroll-Collectief is de persoonlijke aanpak en bieden van toegesneden personeelsoplossingen voor uw bedrijf.

Payroll-Collectief is een handelsnaam van Eco Nova B.V.
Binnen Eco Nova B.V. heeft Payroll-Collectief zusterbedrijven welke gespecialiseerd zijn binnen de personeelsbemiddeling, training en advies.
Door een nauwe samenwerking vormen de medewerkers binnen Eco Nova B.V. een hecht en kennisrijk team.